Снимка БулфотоИталианец, заразен със СПИН и предал го на жени, с които

...
Снимка БулфотоИталианец, заразен със СПИН и предал го на жени, с които
Коментари Харесай

16 години затвор за италианец, съзнателно заразявал жени със СПИН

Снимка Булфото

Италианец, инфектиран със СПИН и предал го на дами, с които е спал, бе наказан през днешния ден на 16 години и 8 месеца затвор по обвиняване в " умишлено ликвидиране " и причиняване на съществени контузии, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки организация АНСА.

35-годишният Клаудио Пинти чу присъдата си от съда в Анкона. Неговите юристи обмислят дали да я апелират. Пинти бе задържан предходната година, откакто една от жертвите му подаде сигнал против него в полицията. Друга от тях, за която се твърди, че му е била непрекъснатата другарка, умря през юни 2017 година. Самият той се самообяви за " отрицател " на съществуването на вируса ХИВ, който предизвиква Синдрома на добитата имунна непълнота, или СПИН. Въпреки забележителния прогрес в битката за живота на инфектираните през последните години, заболяването към момента предизвиква гибел на стотици хиляди хора по света.

Когато Пинти бе задържан през 2018 година, полицията го разказа като постоянен клиент на уеб сайтове за запознанства по интернет. Той е притежател на вируса ХИВ от над 10 година и се допуска, че може да е заразил над 200 дами. За осъждането му обаче се оказаха задоволителни единствено два документирани случая.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР